Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Trygt natteliv i Aalborg

Trygt natteliv i Aalborg

Vinteren og julen er over os og Jomfru Ane Gade bærer præg af glade gæster. Gæster og besøgende giver et smil på læben, også for politiet. Og i samarbejde med de ansatte i Jomfru Ane Gade samt Safe House, sørger vi for i fællesskab, at det er trygt at besøge Jomfru Ane Gade.

Gæster i Jomfru Ane Gade er i juletiden i højt humør, og det smitter af på selv politiet. Vi passer på jer alle også jer, der ikke er vant til at færdes i nattemiljøet. Men vi griber naturligvis ind over for ulovligheder og alt for fulde mennesker. Det skal være sjovt og festligt at være i Jomfru Ane Gade, men selv efter en god julefrokost, kan man blive for fuld. 

I året der gik var der mange gode, men desværre stadig for mange episoder, hvor politiet måtte gribe ind. Vi vil her ridse op, hvad du som gæst eller besøgende skal være opmærksom på: 

  • Politiet kan bortvise personer fra Jomfru Ane Gade: Politiet kan i nattelivszonerne påbyde en person at forlade zonen indtil klokken 05 samme nat, hvis personen forstyrrer ordenen eller er til fare. Det er også ulovligt at ”lade sit vand” på offentlige steder, og gør man det, så koster det en bøde.
  • Bliver man taget med stoffer giver det 2 års karantæne mod at måtte færdes i Jomfru Ane Gades natteliv.
  • Udøver man vold og kendes skyldig, kan man idømmes 2 års forbud mod at måtte befinde sig Aalborgs natteliv inden for en bestemt afgrænset zone.
  • Er du under 18 år må du ikke opholde dig på en bar, Night Club, et dansested eller lignende efter klokken 24.00. Det medfører bortvisning.


Af gode råd vil vi igen gøre opmærksom på ”drugging”:

  • Vend aldrig ryggen til din drink eller øl.
  • Tag dit glas med dig eller køb en ny, også selvom det er dyrt.
  • Modtag aldrig en drink eller øl af én, du ikke kender eller har hundrede procent tillid til. 
  • Drik aldrig af en andens drink eller øl.

Lad ikke andre bruge din telefon i nattelivet, i hvert fald ikke nogen, du ikke kender godt i forvejen.  
Vi ser stadig en fremgangsmåde i nattelivet, hvor svindlere gør andre til ”muldyr” hvor udspekulerede kriminelle udnytter folks beruselse til at låne deres mobiltelefoner og på den måde involverer dem i hvidvask.
 
Safe House gør et stort og betydningsfyldt arbejde i nattelivet, og føler du dig utryg eller har behov for hjælp, og du ikke kan finde en ledig politimand, så henvend dig i Safe House. Det ligger i Jomfru Ane Gade for enden af gaden nede ved Ved Stranden. Det er dygtige og hjælpsomme folk, der er parate hele natten til at hjælpe dig.

Tag hensyn alle steder og lad Aalborg forblive den feststemte og glade by, som den er kendt for. Og husk at følge din ven hjem efter en glad og god aften i Jomfru Ane Gade

Politiet ønsker jer alle et Godt Nytår

Læs mere om indsatsen Et Trygt Natteliv

 

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen