Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg I Storvorde - Sejlflod er de på forkant med trygheden

I Storvorde - Sejlflod er de på forkant med trygheden

En kølig og blæsende aften i november havde Storvorde - Sejlflod Samråd inviteret Nordjyllands Politi og Aalborg Kommune på en tryghedsvandring.

Tro nu ikke, at den naturskønne byer Storvorde - Sejlflod er et utrygt sted at bo, tværtimod. Storvorde - Sejlflod Samråd, der også repræsenterer den lokale borgerforening, boldspilsklub og det lokale menighedsråd fortæller, at borgerne i byerne har et fantastisk og aktivt lokal engagement, der resulterer i konkrete initiativer, der gør, at børn, unge som ældre kan føle sig som en del af et fællesskab. Et engagement, der favner alt fra blandt andet aktivt foreningsliv og muligheder for at mødes på det lokale torv og arrangementer, hvor man kommer til at kende hinanden. Et engagement der blandt andet har været med til at Storvorde får og har fået mange nye borgere.

Samrådet havde forinden vandringen fremsendt dagsorden og ruteplan. Under tryghedsvandringen blev der blandt andet drøftet sikkerhed, beplantning, belysning, hærværk, skiltning, trafikale forhold. Vandringen resulterede i afklaring og konkrete aftaler på initiativer, der kan understøtte trygheden i de to byer. Tak til Samrådet  Storvorde – Sejlflod for en rigtig god og velplanlagt tryghedsvandring.

Vi vil også gerne takke samrådene i Løvvangen, Hals, Svenstrup, Gug som vi har haft tryghedsvandringer med i 2023.

Har dit Samråd lyst til at foretage en tryghedsvandring i fællesskab med Nordjyllands Politi og Aalborg Kommune,

 Læs mere om tryghedsvandringer

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen