Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Digital sikkerhed og tryghed

Digital sikkerhed og tryghed

Der bliver arbejdet med digital sikkerhed og tryghed for mange målgrupper i Aalborg kommune, ikke mindst for børn og unge.

SSP-konsulent Sean Kollerup deltog i Aalborg Boligsociale Forum for at fortælle om de nyeste tiltag og kommende tiltag for børn og unge i forhold til digital sikkerhed og tryghed i Aalborg Kommune. Han fortalte blandt andet om Digitalt SSP/Tryg moderation online, risikofaktorer, hvordan der er fokus på børn og unges muligheder for selv at skabe trygge rammer i deres liv online, hvorledes boligsociale medarbejdere kan understøtte børn og unge i forhold til digital sikkerhed og tryghed og hvem der kan kontaktes, når det opleves at børn og unge bliver udsat for krænkende adfærd/misbrug af identitet/cyberkriminalitet og digital svindel online.

Aalborg Boligsociale Forum er et netværk for kompetenceudvikling, vidensdeling og erfaringsudveksling. Deltagerne er medarbejdere, der er ansat kommunalt eller i boligorganisationer til at lede, koordinere og udføre boligsociale indsatser i Aalborg kommune. Netværkskoordinatorerne, Center for Tværfaglig Forebyggelse er tovholdere for netværket.

Her kan du læse mere om arbejdet med digital sikkerhed og tryghed. 

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen