Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg At cykle giver frihed og tryghed

At cykle giver frihed og tryghed

Et hold kvinder i Skelagergårdene har lært at cykle.

Nyd lige det her skønne foto af det beståede cykelhold. Disse seje kvinder har færdiggjort deres cykelkursus i Skelagergårdene, hvor de blandt andet har lært færdselsreglerne, udfordret egne grænser og cyklet rundt på stierne i Mulighedernes Park.

At kunne cykle giver stor frihed og tryghed, det bliver lettere at komme på uddannelse og job, ordne ærinder og cykle til børnehave, skole og fritidsaktiviteter med børnene, herudover får man sin daglige motion. Nu er de klar til cykle ud i verden - ønsk dem tillykke, hvis du ser dem.

Samarbejdspartnere bag cykelkurserne er FrivilligAalborg, Kvarterværkstedet, Øst i Centrum - Den Boligsociale Helhedsplan i Aalborg Øst, Den Boligsociale Helhedsplan i Løvvangen og Job- og Integration i Aalborg Kommune i fællesskab udbudt gratis cykelkursus. SparNord Fonden, Kvarterværkstedet og FrivilligAalborg har bidraget med midler til at gennemføre kurset. Tryg Aalborg bidrager ind i samarbejdet med Knud fra Nordjyllands Politi, der underviser i færdselsregler for cyklister og uddeler Tryg Aalborg reflekser, begge tiltag, der skal understøtte trygheden

Læs mere om Tryg Aalborgs indsatser for trafiksikkerhed

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Nordjyllands Politis logo

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen