Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Årsstatus - Trafiksikkerhed 2023

Årsstatus - Trafiksikkerhed 2023

Nordjyllands Politi har gennem hele 2023, i tæt samarbejde med blandt andet Aalborg Kommune, fortsat haft stor fokus på færdsels- og trafiksikkerheden. At borgerne i kommunen kan færdes trygt og sikkert er noget, som fylder utroligt meget i vores daglige arbejde.

Nordjyllands Politi har vanen tro været synlige de fleste steder i Aalborg Kommune gennem 2023. Her kommer en opsummering og status på året, der gik.

Først på året foregik vores vanlige samarbejde med skolerne, hvor vi har været til stede for at støtte op om skolepatruljerne, som i alt slags vejr sørger for, at eleverne kan komme sikkert og trygt i skole. Skolepatruljerne udfører et stort stykke arbejde, som i den grad fortjener anerkendelse.

Sammen med vores samarbejdspartnere i Tryg Aalborg, FrivilligAalborg, Kvarterværkstedet, Øst i Centrum/Sydøst i Centrum - Den Boligsociale Helhedsplan i Aalborg Øst og Aalborg Sydøst, Den Boligsociale Helhedsplan i Løvvangen og Job- og Integration i Aalborg Kommune, SparNord Fonden lavede vi et gratis, praktisk cykelkursus inklusiv en teoriprøve, som lærer voksne at cykle og begå sig i trafikken.
Det udmøntede sig i en prøve den 26. juni, hvor vores Forebyggelsesafdeling i Aalborg testede deltagernes viden, hvorefter der blev uddelt diplomer til de nyudklækkede cyklister.

Generelt er Nordjyllands Politi til stede i trafikken hele året rundt med ekstra indsatser i de perioder, hvor det kræves. Det kan for eksempel være i påsken og i julemånederne.

Vores færdselsafdeling samarbejder dagligt på kryds og tværs med alle tænkelige aktører og instanser med det formål at gøre Aalborg Kommune et trygt sted at færdes i trafikken.

Vi ser derfor frem til ufortrødent at fortsætte med samarbejdet og er spændte på, hvad det nye år bringer.

Nordjyllands Politi fortsætter i 2024 med at have stor fokus på trafikken i samarbejde med resten af Aalborg Kommune. Vi skal alle stå sammen om at skabe et trygt færdselsmiljø i hele kommunen.

Læs mere om trafiksikkerhed i Aalborg Kommune

Foto er fra Rådet for Sikker Trafik

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Nordjyllands Politis logo

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen