Introduktion

Baggrund, strategi, organisation og forløb.

Flere danske og internationale undersøgelser viser, at Aalborg Kommune er en af de storbyer i Europa og Danmark, hvor borgerne føler sig mest trygge. Det er vigtigt!

Det er afgørende for os alle at kunne færdes trygt i de forskellige by- og boligområder i kommunen. Aalborg Kommune skal være et trygt sted at vokse op, studere, arbejde og blive ældre. Vi vil forebygge, at børn og unge havner uden for fællesskabet. Vi vil, at alle har en tryg hverdag med indhold. Vi skal forebygge, at uro andre steder trækker sit spor i vores kommune. Det er ligeledes vigtigt, at medvirke til, at borgerne har et præcist og retvisende billede af de begivenheder, der forekommer. 

Øget tryghed handler om at lytte til borgerne og deres oplevelser. Det handler om at være på forkant, og det handler om at samarbejde og løfte i fællesskab. Derfor er vi også taknemmelige for den opbakning, som ”Tryg Aalborg – en mere tryg kommune” har fået fra foreninger, frivillige, boligorganisationer og alle andre engagerede borgere.

Kun ved at vi løfter i fællesskab, kan vi sikre, at Aalborg Kommune forbliver en tryg kommune.   

Foto af politidirektør Anne Marie Roum

Politidirektør Anne Marie Roum Svendsen

Foto af Mads Duedahl

Regionsrådsformand Mads Duedahl

Foto af borgmester Lasse Frimand Jensen

 Borgmester Lasse Frimand Jensen

Print alle punkter

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)