Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Undgå at blive snydt, når du handler online

Undgå at blive snydt, når du handler online

Installer SIKKER SHOPPING så du får en tryggere købsoplevelse på nettet.

Black Month. Black Week. Black Friday. Cyber Monday.

Uanset betegnelsen er november blevet en af årets travleste shoppingperioder. Danskerne kaster sig over de gode tilbud på nettet – men nogle gange kan tilbuddene også være lidt for gode.
Vil du have hjælp til ikke at blive snydt, når du svinger betalingskortet online? Installer SIKKER SHOPPING i Google Chrome-browseren, og bliv advaret mod fupbutikker i dine Google-søgeresultater.
 
SIKKER SHOPPING er en browserudvidelse til Chrome-browseren på din computer. Det er nemt at downloade SIKKER SHOPPING – efter få klik er SIKKER SHOPPING installeret. Du bliver nu tydeligt advaret mod svindelshops i dine Google-søgeresultater – i både tekst, billeder og shoppinglinks og samtidig med, at du får vist, hvilke webshops der er certificeret med e-mærket.

Læs mere om SIKKER SHOPPING

SIKKER SHOPPING er udviklet af e-mærket med støtte fra TrygFonden. e-mærket arbejder for en tryg dansk nethandel og for at identificere og afsløre svindelshops. Med SIKKER SHOPPING får du nu en tryggere købsoplevelse på nettet og støtter kampen mod svindelshops. SIKKER SHOPPING anbefales blandt andet af Det Kriminalpræventive Råd og Forbrugerrådet Tænk.

 

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen