Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Tryghedsvandring i Svenstrup

Tryghedsvandring i Svenstrup

Samrådet i Svenstrup havde inviteret til vandring for at drøfte tryghed og trafik i Svenstrup.

En solrig efterårsdag kunne man i Svenstrup se en gruppe mennesker bevæge sig langs Skipper Clements Vej, stoppe op forskellige steder og studere træer, vejkanter, byskilt med mere.  Svenstrup Samråd havde nemlig efterspurgt en Tryghedsvandring for at drøfte de trafikale forhold på netop denne vej. Med på vandringen den 12. oktober 2023 var også repræsentanter fra menighedsrådet, nogle borgere fra byen samt repræsentanter fra de to kommunale forvaltninger Job og Velfærd samt By og Land, herunder Mobilitet og Infrastruktur samt Byer og Natur.

Svenstrup er en by lige syd for Aalborg, der ved årsskiftet 2022/23 havde 5379 indbyggere. Et tal der er steget jævnt de sidste år, og hvor der fortsat bygges nyt. Billedet er det samme for nabobyen Godthåb. Og om end det er positivt med flere indbyggere, så betyder det også mere trafik. 
Tryghed i lokalområdet handler både om fællesskab lokalt, men i høj grad også om fysiske forhold, og herunder at man kan føle sig tryg ved at færdes ad gader og veje – og at man som ”blød trafikant” også kan komme sikkert frem. Der blev på Tryghedsvandringen derfor drøftet forskellige muligheder for at gøre vejen mere tryg at færdes på. Der blev blandt andet drøftet beskæring af budskabs, belysning, hastighed samt forhold for gående og cyklister.
 
Tryghedsvandringer er én af flere tryghedsfremmende indsatser, der foretages af samråd og andre vigtige nøglepersoner i nærområderne i fællesskab med Nordjyllands Politi, Aalborg Kommune og Nordjyllands Beredskab.

Læs mere om Tryghedsvandringer

 

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune
Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen