Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Tryghedsambassadører i Aalborg Kommune

Tryghedsambassadører i Aalborg Kommune

Kender du Tryghedsambassadørerne i Aalborg Kommune der understøtter sikkerheden og trygheden i de hjem som Hjemmepleje Aalborg og Rengøringsenheden kommer i?.

De fleste ulykker sker i hjemmet, derfor tilbyder Hjemmepleje Aalborg et gratis tryghedstjek til borgere, som modtager rengøring eller pleje fra Hjemmepleje Aalborg, Senior og Omsorg, Aalborg Kommune. Tilbuddet har eksisteret siden 2015, og er i dag en helt naturlig del af de faste besøg i hjemmene. Tryghedstjekket tilbydes for at øge opmærksomheden på brandforebyggelse og sikkerhed, herunder forebyggelse af faldulykker i hjemmet, og dermed skabe en endnu mere sikker og tryg dagligdag for borgerne.

Hjemmepleje Aalborg og Rengøringsenheden i Senior og Omsorg, Aalborg Kommune, har i samarbejde med Nordjyllands Beredskab, AOF, TrygFonden og FOA, uddannet sine medarbejdere som tryghedsambassadører. Medarbejderne er med baggrund i uddannelsen blevet i stand til at gennemføre tryghedsbesøg i borgernes hjem som en del af deres faste besøg, hvor de også har fokus på at spotte risici for brand og faldulykker.


Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Nordjyllands Politis logo

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen