Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Psykiatriens Hus i Saxogade i Aalborg

Psykiatriens Hus i Saxogade i Aalborg

Psykiatriens Hus er et samarbejde mellem Aalborg Kommune og Psykiatrien i Region Nordjylland.

Huset er til for borgerne og etableres i høj grad sammen med borgerne. Det er patienter, der både er i behandlingsforløb hos Psykiatrien og i Aalborg Kommune, der kan benytte de fælles tilbud i Psykiatriens Hus. Psykiatriens Hus er klar til at slå dørene op for borgerne den 1. februar 2024.

Tanken med Psykiatriens Hus er, at vi skal gøre alt det, vi gør bedre sammen for at understøtte trygheden for den enkelte borger og deres pårørende. For eksempel fælles koordinering af borgernes forløb og fælles indsatser for borgere og deres pårørende.

Udover tilbuddene fra Region Nordjylland og Aalborg Kommune får en række frivilligorganisationer plads i huset. Deres tilbud vil gælde alle borgere. 

Psykiatriens Hus ligger i bygningen Caroline Smiths Minde, der er en af de meget smukke boliger i Aalborgs Vestby. Den smukke gamle arkitektur, som emmer af ro giver et godt udgangspunkt for husets funktion. Huset er i tre etager og vil bestå af samtalerum, aktivitetsrum, mødelokaler og kontorer. Huset var oprindeligt en stiftelse for kvinder og har i de sidste mange år været ældrebolig. Bygningen ejes af Vivabolig, der glæder sig til de nye beboere og at der bliver aktivitet i huset igen. 

Foto er venligst udlånt af Vivabolig v. Direktør Lotte Bang 

Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen