Skip til hoved indholdet
    Hjem Liste over nyheder på Tryg Aalborg Englevagt

Englevagt

Hvert år er der rigtig mange frivillige, der sørger for endnu et fantastisk karneval i Aalborg. Englevagt er nogle af de frivillige du kan møde til karnevallet, der gør en forskel for at understøtte trygheden på karnevallet.

Hvert år under karnevallet i Aalborg hjælper frivillige englevagter karnevalsgæster. De hjælper blandt andet dem, der ikke kan finde hjem, har mistet deres mobil, har slået sig, og ikke kan finde hen til de nærmeste samaritter, er dehydrerede på grund af mangel på vand og salt, eller som på anden måde har brug for hjælp og samtale.
De gør en forskel, det ses blandt andet på de tilbagemeldinger Englevagt får fra de mange karnevalister, som de har hjulpet/passet på under karnevallet:

Vil bare sige tusinde tak, fordi I passede på mig til karneval! I var så søde til at give mig vand og køre mig hjem igen. Og I kunne endda kende mig da jeg kom ind til byen igen, og spurgte til, hvordan jeg havde det.
Tak for det gode arbejde. Karneval havde været en fiasko hvis I ikke havde hjulpet mig.”

Det fantastiske initiativ Englevagt, er et non-profit projekt drevet af frivillige ildsjæle. Englevagt er et initiativ, der er startet og forankret i passionerede mennesker fra forskellige kirker i Aalborg og omegn, der aktivt ønsker at hjælpe og passe på det enkelte menneske.

Læs mere på Englevagts hjemmeside

Læs mere om Englevagt på Facebook

Foto venligst udlånt af Englevagt.


Kontakt

Tovholder i Aalborg Kommune

Hjulmagervej 22 9000 Aalborg

Ring til os

99 82 34 20

Skriv til os

Telefontider

Aalborg Kommune

Børne- og Familieafdelingen
Sønderbro 12
9000 Aalborg

Nordjyllands Politis logo

Kontakt

Telefon: 99 82 34 20
CVR-nummer: 29189420
Tovholder i Aalborg Kommune: Karen Sander Graven-Nielsen
Tovholder ved Nordjyllands Politi: Knud U. Rasmussen