Tryghedsvandring i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune

19. september 2023
Da Statsminister Mette Frederiksen skulle besøge Aalborgs Borgmester Lasse Frimand Jensen i Aalborg, var der blandt andet et ønske om at høre om tryghedsvandringer i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune.

Statsminister Mette Frederiksen Og Aalborgs Borgmester Lasse Frimand Jensen (1)

På foto ses Anne Marie Overgaard der er tovholder for Tryghedsvandringer i Fællesskab med Samråd sammen med Statsminister Mette Frederiksen Aalborgs Borgmester Lasse Frimand Jensen.

I august besøgte Danmarks Statsminister Mette Frederiksen Aalborgs Borgmester Lasse Frimand Jensen i Aalborg. Statsministeren havde i den forbindelse et ønske om at høre nærmere om samarbejdet i Tryg Aalborg, og nogle af Tryg Aalborgs prioriterede indsatser, heriblandt tryghedsvandringer i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune.

Det er afgørende for os alle, at alle oplever en følelse af tryghed der, hvor de bor og færdes. Tryghedsvandringerne skal ses som et redskab til at understøtte den aktuelle tryghed i et geografisk område. Tryghedsvandringer foretages af samråd sammen med andre vigtige nøglepersoner i nærområderne og i fællesskab med Nordjyllands Politi, Aalborg Kommune og Nordjyllands Beredskab. Vigtigst af alt, tryghedsvandringen tager udgangspunkt i den viden som det lokale samråd og lokale nøglepersoner har, simpelthen fordi det er dem, der har det største kendskab til de lokale forhold.

Vi er meget taknemmelige for opmærksomheden fra statsministeren omkring det vigtige samarbejde og samskabelse om at understøtte trygheden i vores nærområder og Aalborg Kommune.

Se TV2 udsendelse omkring besøget

Læs mere om tryghedsvandringer i fællesskab med samrådene i Aalborg Kommune

Er du en del af et samråd i Aalborg Kommune og har I et ønske om en tryghedsvandring, kan du kontakte Koordinator for Tryghedsvandringer Steen Bruun Andersen på tlf. 25202253 eller
på mail steen.andersen@aalborg.dk.

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)