Statsministerbesøg

21. august 2023
Statsministeren besøgte Tryg Aalborg.

Statsminister Mette Frederiksen Og Aalborgs Borgmester Lasse Frimand Jensen

Statsminister Mette Frederiksen skulle besøge Aalborgs Borgmester Lasse Frimand Jensen i Aalborg og havde i den forbindelse et ønske om at høre nærmere om samarbejdet i Tryg Aalborg, og nogle af Tryg Aalborgs prioriterede indsatser. Der blev fortalt om samarbejdet og indsatserne på en form for ”tryghedsvandring” gennem Aalborgs gader. Der blev blandt andet fortalt om Tryg Aalborg samarbejdet som ud over at dække et samarbejde mellem Aalborg Kommune, Nordjyllands Politi og Region Nordjylland også dækker samarbejde med andre aktører, heriblandt, private parter, boligorganisationer, handelsdrivende, menige borgere og civilsamfund.

Herudover blev der fortalt om samarbejdet omkring tryghedsvandringer, samarbejdet med unge, samarbejdet om udsatte i byens rum og pladser og samarbejdet omkring sikkerhed på havnefronten og tryghed i nattelivet herunder Safe House.

Vi er meget taknemmelige for opmærksomheden fra Danmarks Statsminister omkring Aalborgs vigtige samarbejde omkring tryghed.

Se TV2 udsendelse omkring besøget

Her kan du læse mere om Tryg Aalborg 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)