Online sikkerhed og tryghed

16. marts 2023
Ukrainere i Lions Parken bliver klædt på til at færdes sikkert og trygt i online universet.

Mennesker til møde om on-line tryghed

Med de mange digitale muligheder, der findes i dag er det vigtigt, at alle er rustet til at kunne undgå de faldgruber, der kan være online. Det gælder naturligvis også de ukrainere, der er kommet til Danmark i forbindelse med krigen i Ukraine. Derfor har Simon fra Nordjyllands Politi været én af de mange, der har gæstet videnscafeen for ukrainere og naboer i LionsParken. Simon brugte eftermiddagen på at fortælle, hvordan man færdes sikkert og trygt på nettet, heriblandt hvordan man undgår onlinesvindel. Han kunne bl.a. fortælle, at det kan anbefales, at man også opbevarer kørekort, sundhedskort og betalingskort på mobiltelefonen, idet det er meget mere sikkert.
Alt i alt en informativ eftermiddag med engagerede og spørgelystne cafébrugere, hvor der var plads til en rigtig god dialog, der er med til at understøtte trygheden.

Caféen i LionsParken og caféen i Lollands Hus for ukrainere, er drevet af Center for Tværfaglig Forebyggelse. Caféerne brobygger til det danske samfund, lokalsamfund, kommunal kernedrift, civilsamfund, frivillige organisationer og fritidsliv.

Læs mere om, hvordan der arbejdes med online tryghed

Læs mere om Tryg Bydel

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)