”Den sureste uge” –assistance og vejledning til skolepatruljerne og en generel færdselsindsats ved og omkring skolerne.

17. marts 2023
Igen i år støttede Nordjyllands Politi op omkring skolepatruljerne i Aalborg Kommune, som hver dag, i alt slags vejr, gør et kæmpe stykke arbejde. I samme ombæring intensiverede vi vores færdselsindsats ved og omkring skolerne, således man kan færdes trygt og sikkert.

Politi på besøg hos skolepatruljer.jpg

Vi skriver 2023 og Nordjyllands Politi, i samarbejde med blandt andet Aalborg Kommune, er i fuld gang med færdselsindsatsen.

Det betød, at vi i uge 4 i en landsdækkende færdselskontrol havde fokus på de bløde trafikanter: cyklister, knallerter, el-løbehjul og fodgængere.

Uge 5 bød igen i år på ”Den sureste uge”, en kampagne og et samarbejde mellem Rådet for Sikker Trafik, politiet og kommunerne. Det handlede både om anerkendelse af landets skolepatruljer men også om den generelle færdselssikkerhed ved skolerne.
Det afstedkom, at vi på nogle skoler var til stede med vores kollegaer fra Forebyggelsesafdelingen – til at råde, vejlede og anerkende de elever, som er en del af skolepatruljerne.

Ligeledes var vores færdselsafdeling også til stede ved og omkring skolerne, både præventivt, men også for at skride ind over for eventulle brud på færdselsloven.

Nordjyllands Politi har selvfølgelig fokus på færdselssikkerheden og den generelle tryghed på vejene året rundt, dog kan vores fokus skifte fra uge til uge, måned til måned alt afhængig af de kampagner, som bliver lanceret fra forskellige myndigheder.

Sammen skaber vi mere trafiksikkerhed og dermed et trygt Aalborg.

Læs om Tryg Aalborgs  indsats trafiksikkerhed

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)