Tryghedsvandringer i fællesskab med Samrådene

04. januar 2023
Et tiltag der understøtter trygheden i et geografisk område.

Mennesker Der Gaar Igennem Tunnel

Det har siden 2014 været muligt for alle Samråd i Aalborg Kommune at bede om en tryghedsvandring i fællesskab med Nordjyllands Politi og Aalborg Kommune.

Det er der faktisk 21 Samråd, der har benyttet sig af i årenes løb. Herudover har der været afholdt trygheds-borgermøde og tilbuddet har tidligere været præsenteret på et Fælles Samrådsmøde.  Der er allerede 2 Samråd, der har tilkendegivet, at de ønsker en tryghedsvandring i foråret 2023.

Hvad er en tryghedsvandring egentligt  for en størrelse? En tryghedsvandring handler om at understøtte trygheden i et område, og der er fokus på, hvad samrådene og andre lokale aktører selv kan gøre for at understøtte trygheden. Tryghedsvandringen tager udgangspunkt i den viden som det enkelte Samråd og andre lokale nøglepersoner har, simpelthen fordi det er dem, der har det største kendskab til de lokale forhold. Der er ikke  et økonomisk råderum fra Aalborg Kommunes side til indsatsen, men alle drøftelser og ønsker bæres videre til rette områder.

Er du i et af Aalborg Kommunes 48 Samråd (2022), der har lyst til en tryghedsvandring, kan I sagtens blive skrevet op til en vandring i 2023.
I kan kontakte Steen Bruun Andersen på telefonnummer 25202253 eller på mail på steen.andersen@aalborg.dk.

Her kan du læse mere om tryghedsvandringer

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)