Sikkerhed på havnefronten

16. januar 2023
Der er opsat pissoirer på Toldbod Plads.

Toilet på Toldbod Plads i aalborg.jpg

Vi har kontinuerligt fokus på sikkerhed på havnefronten. Som en del af arbejdet med sikkerhed og tryghed på havnefronten er der i 2022 bl.a. opsat kameraer, mere lys, skiltning og redningstovene er udskiftet til orange redningstov. Der er desuden opsat en enhed med 4 pissoirer på Toldbod Plads. Opsætningen af pissoirer skal forebygge, at mænd får bedre mulighed for at lade vandet, uden dels at risikere en bøde og dels ikke føler sig fristet til at gå til havnefronten for at lade vandet. De 4 pissoirer indgår sammen med toiletterne i Jomfru Ane Parken som en del af byens offentlige toiletter. De omtalte pissoirer og toiletter befinder sig mellem Jomfru Ane Gade og havnefronten. 

Læs mere om sikkerhed på havnefronten

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)