Temadag satte fokus på børn og unges trivsel og tryghed når de er online

08. november 2022
40 fagprofessionelle fra Aalborg Kommune, Nordjyllands Politi og civilsamfundet deltog i temadag om børn og unges trivsel og tryghed online. Temadagen blev afholdt af Center for Tværfaglig Forebyggelse, som en del af Tryg Digital By konceptet.

Tryg Digital By Logo

Børn og unge er dagligt på internettet og sociale medier. De finder nye fællesskaber, venner eller kærester, gamer eller ser videoer på TikTok. Det er derfor vigtigt, at børn og unge kan færdes trygt, når de er online. Den digitale verden er vigtig og betydningsfuld i børn og unges liv, uanset om tiden bruges på gaming eller sociale medier. Desværre møder nogle børn og unge også ubehagelige oplevelser, når de er online. Det stiller krav til skole, pædagoger og andre fagprofessionelle, som er omkring børn og unge.

Center for Tværfaglig Forebyggelse invitererede derfor fagprofessionelle, som en del af Tryg Digital By konceptet, til en temadag for at drøfte, hvordan kommune, politi og civilsamfund kan blive bedre til at sikre trivsel og tryghed når unge er online.

Formålet var at erfaringsudveksle i forhold til, hvordan vi i dag arbejder for at sikre unges tryghed online, og sammen se på, hvilke muligheder, der eksisterer for at styrke det eksisterende arbejde.

Læs mere om arbejdet med Tryg Digital By

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)