Ved du, hvornår du bør beskytte dig i solen?

04. juli 2022
Beskyt dig og dine børn mod solens stråler for jeres sikkerhed og tryghed nu og senere i livet.

Lille Pige Der Bader I Havet

For meget sol kan give smertefulde solskoldninger på kort sigt og øget risiko for kræft i huden på længere sigt. Uv-indekset er en god rettesnor for, hvornår det er tid til solbeskyttelse. Når uv-indekset er på 3 eller derover, bør du beskytte sig mod solen. Det gælder både i Danmark og i udlandet. Uv-indekset er et udtryk for intensiteten af solens ultraviolette stråling, og det er ikke kun temperaturen, som er afgørende for, om solen brænder. Du kan også blive solskoldet, selvom det er overskyet. Med den gratis app "UV-INDEKS", kan danskerne få information om, hvornår det er tid til at solbeskytte familien på lige præcis deres feriedestination. Appen kan hentes gratis i App Store eller i Google Play.

Beskyt dig og dine børn mod solens stråler med skygge, solhat og for jeres sikkerhed og tryghed nu og senere i livet.

Læs mere om solbeskyttelse på TrygFondens hjemmeside  

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)