Trygt natteliv i Aalborg

01. juli 2022
Sommeren er over os og Jomfru Ane Gade bærer præg af festglade gæster. Studenter og mange mennesker giver et smil på læben, også for politiet. Og i samarbejde med de ansatte i Jomfru Ane Gade, samt det nye Safe House, sørger vi for i fællesskab, at det er trygt at besøge Jomfru Ane Gade i nattelivet.

Haender Der Holder Paa Et Glas

Studenterne springer ud i glæde og med højt humør, og det smitter af på selv politiet. Vi passer på jer alle, men griber naturligvis ind over for ulovligheder og alt for fulde mennesker. Det skal være sjovt og festligt at være i Jomfru Ane Gade, men desværre har vi også set en tendens til at få bliver alt for fulde.

Gæster skal være trygge i Jomfru Ane Gade, og derfor vil politiet med den nye lovgivning, der er gældende fra den 1. juli 2022, kunne bortvise personer fra Jomfru ane Gade: Politiet kan i nattelivszonerne påbyde en person at forlade zonen indtil kl. 05 samme nat, hvis personen forstyrrer ordenen eller er til fare. Det er også ulovligt at ”lade sit vand” på offentlige steder, og gør man det, så koster det en bøde.

Føler du dig utryg eller har behov for hjælp, og du ikke kan finde en ledig politimand, så henvend dig i Safe House. Det ligger i Jomfru Ane Gade for enden af gaden nede ved Ved Stranden. Det er dygtige og hjælpsomme folk, der er parate hele natten til og hjælpe dig.

Politiet hører fra få gæster i Jomfru Ane Gade, at de er blevet ”drugget” mod deres vilje. Nogen har med vilje og ubemærket kommet et eller andet i deres drink, der gør at den der drikker det, bliver påvirket i en grad så man ikke kan huske eller styre sine bevægelser. Derfor kommer politiet med disse enkle, men gode råd:

  • Vend aldrig ryggen til din drink eller øl
  • Drik aldrig af en andens drink eller øl
  • Tag dit glas med dig eller køb en ny, også selvom det er dyrt.
  • Modtag aldrig en drink eller øl af én, du ikke kender eller har
    hundrede procent tillid til.

Tag hensyn alle steder og lad Aalborg forblive den feststemte og glade by, som den er kendt for.

Her kan du læse mere om et trygt natteliv i Aalborg

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)