Ahhhh, det er sommer, solen skinner og haven trækker

04. juli 2022
I langt de fleste tilfælde forløber aktiviteterne i haven uden problemer, men er ulykken ude er det trygt at vide, hvad du skal gøre.

Lille Pige Der Leger Med Vandslange

Sommeren er her og når solen skinner, og det bliver varmere i vejret, tilbringer mange mennesker mere tid udenfor i haven. I langt de fleste tilfælde forløber aktiviteterne i haven uden problemer, men der kan også risikere at ske ulykker. Derfor er det trygt at vide, hvad du skal gøre, hvis der sker en ulykke med stigen, hækkeklipperen, grillen eller trampolinen, eller hvis du er vidne til en allergisk reaktion ved et bistik.
Her får du 7 gode råd til, hvordan du yder førstehjælp ved snitsår, hedeslag, allergisk reaktion ved insektstik, afskårne fingre og tæer, forbrænding, forstuvning eller hjernerystelse. hvis du er vidne til en allergisk reaktion ved et bistik.

Læs mere på Røde Kors hjemmeside

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)