FRI-TIDsaktivisterne: Et trygt fællesskab for personer med handicap, der gør en forskel som frivillige

22. juni 2022
Uddeling af vand til Royal Run, praktiske opgaver til Tough Trails og opsamling af skrald til Grøn Koncert er bare nogle af de opgaver, FRI-TIDsaktivisterne talstærkt møder op for at løse i fællesskab. En mangfoldig gruppe, der alle bidrager med lige nøjagtig det, de kan og har lyst til.

En Gruppe Mennesker Der Dyrker Fitness

De sorte sweatshirts med ”FRI-TIDsaktivisterne” skrevet på ryggen, træder tydeligt frem i det frivillige landskab til events i vores nordjyske hovedstad. Når muligheden for at gøre en forskel som frivillig byder sig, melder gruppen sig altid på banen. Deres engagement og gåpåmod er i top, fortæller Maria Winther Kristensen, koordinator i Aalborg FRI-TID:
”For FRI-TIDsaktivisterne er det afgørende at gøre en forskel for andre. Med et handicap følger ofte et behov for hjælp fra professionelle i hverdagen. Derfor er vores fællesskab en kærkommen mulighed for at være den, der hjælper andre, som frivillig. Det mærker vi tydeligt på gruppen, der altid står på spring for at bidrage.”

Alle kan og vil bidrage

FRI-TIDsaktivisterne er et åbent fællesskab på tværs af handicapområdet. Det er derfor en skøn gruppe af personer med vidt forskellige baggrunde, der har fundet hinanden gennem en fælles passion for at gøre en forskel som frivillig. Hver og en bidrager på sin måde.

Trygge rammer og faste kontaktpersoner

Maria og hendes kollegaer står for det praktiske, når FRI-TIDsaktivisterne drager afsted på deres frivillige gøremål:
”Vi indgår aftaler med eventarrangørerne, hjælper med at koordinere transport, laver tidsplaner og sikrer, at enten vi eller frivillige tovholdere er til rådighed på eventdagen,” fortæller Maria Winther Kristensen og understreger, at det skaber gode og trygge vilkår for gruppens frivillige arbejde.

Mangler din forening, offentlige event eller sportsbegivenhed ekstra frivillige hænder? Så kontakt Aalborg FRI-TID! Vores frivillige FRI-TIDsaktivister sikrer med garanti ekstra smil og god stemning.

Aalborg FRI-TID telefon 3199 0037.

Læs mere om FRI-TIDsaktivisterne her

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)