Englevagt

03. maj 2022
Hvert år under karnevallet i Aalborg er der rigtig mange frivillige, der sørger for endnu et fantastisk karneval. Englevagt er nogle af de frivillige du kan møde til karnevallet, de gør en forskel for at understøtte trygheden på karnevallet.

Hvert år under karnevallet i Aalborg hjælper frivillige englevagter karnevalsgæster. De hjælper bl.a. dem, der ikke kan finde hjem, har mistet deres mobil, har slået sig, og ikke kan finde hen til de nærmeste samaritter, er dehydrerede pga. mangel på vand og salt, eller som på anden måde har brug for hjælp og samtale. De gør en forskel, det ses bl.a. på de tilbagemeldinger Englevagt får fra de mange karnevalister, som de har hjulpet/passet på under karnevallet:

"Vil bare sige tusinde tak, fordi i passede på mig til karneval! I var så søde til at give mig vand og køre mig hjem igen. Og I kunne endda kende mig da jeg kom ind til byen igen, og spurgte til, hvordan jeg havde det. Tak for det gode arbejde. Karneval havde været en fiasko hvis I ikke havde hjulpet mig.”

Karneval I Aalborg

Foto venligst udlånt af Englevagt.

Det fantastiske initiativ Englevagt, er et non-profit projekt drevet af frivillige ildsjæle. Englevagt er et initiativ, der er startet og forankret i passionerede mennesker fra forskellige kirker i Aalborg og beyond, der aktivt ønsker at hjælpe og passe på det enkelte menneske.

Læs mere på Englevagts hjemmeside

Englevagts Facebookside  

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)