Online tryghed

22. november 2021
Oplæg, dialog og tips til, hvordan man undgår at blive udsat for online svindel.

I sensommeren havde Aktivitetscentret Smedegården i Aalborg besøg af Knud fra Nordjyllands Politi. Han brugte en eftermiddag på at fortælle om it-kriminalitet og give tips til, hvordan man undgår at blive udsat for online svindel. Der blev også talt om mobilopkald fra svindlere, tricktyve, forebyggelse af indbrud og nabohjælp.
En informativ eftermiddag med engagerede og spørgelystne besøgende, og hvor der var plads til en rigtig god dialog, der understøtter trygheden. Aktivitetscentret Smedegården påtænker at gentage arrangementet, idet alle fik rigtig meget ud af oplægget.

Brugere Af Aktivitetscentret SmedegaardenPolitibetjent, der står i døråbningFotos venligst udlånt af Aktivitetscentret Smedegaarden

Læs mere om, hvordan der arbejdes med online Tryghed på Tryg Aalborgs hjemmeside

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)