Online sikkerhed og tryghed

24. november 2021
Frivillige og borgere bliver klædt på til at færdes sikkert og trygt i online universet.

Tegnet Plakat Om It Sikkerhed

Med de mange digitale muligheder, der findes i dag er det vigtigt, at borgerne er rustet til at kunne undgå de faldgruber, der kan være online, det gælder naturligvis også for voksne med særlige behov. Derfor har Edith fra BorgerDigital, Ældre- og Handicapforvaltningen i fællesskab med Knud fra Nordjyllands Politi arrangeret et oplæg i Nibe for voksne mennesker, der får bostøtte grundet betydelig nedsat fysisk og eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale udfordringer.

Frivillige der hjælper brugere af Aktivitetscentrene med IT- hjælp er uundværlige brobyggere i forhold til at færdes sikkert og trygt på nettet. Derfor har Edith og Knud ligeledes samarbejdet om et arrangement for de frivillige, mødet var den del af det årlige møde, der holdes for frivillige på Aktivitetscentrene.

Læs mere om den prioriterede indsats Tryg-on-line, hvor der ligeledes er et link til BorgerDigital

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)