Tryghedsvandring

27. oktober 2021
Kender du konceptet?

 Mennesker Der Skal Paa Tryghedsvandring 2021

Nogle gange kan man gå og "samle lidt til bunke" i en bydel med ting, der knirker. Her er vi i Nr. Uttrup, hvor både Nordjyllands Politi, By- og Landskabsforvaltningen, Skoleforvaltningen og Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen er på rundtur i fællesskab med det lokale Samråd. Med på denne vandring har samrådet inviteret lokale aktører som borgere, repræsentanter for boligorganisationerne i området, kirken, institutioner, foreninger, repræsentanter for det lokale erhvervsliv og politikere. På en tryghedsvandring går vi rundt i samlet flok og ser på de steder, hvor de lokale synes der er plads til forbedring – en rigtig god måde at understøtte trygheden i et område. Inden turen får vi en snak om, hvad vi skal se, og planlægger ruten. På den måde kan vi invitere de rigtige samarbejdspartnere med. På sådan en tur får vi alle en masse gode input med hjem til vores fremtidige samarbejde.

Læs mere om tryghedsvandringer i fællesskab med samrådene i Aalborg kommune

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)