Antallet af indbrud i sommerferien styrtdykker

07. september 2021
Samfundet genåbner, og antallet af indbrud stiger igen. Bare ikke i sommerferien.

Billede Af Bil Der Pakkes Til Ferie

På trods af samfundets genåbning er antallet af indbrud i sommerferien rekordlavt. Politiet og Det Kriminalpræventive Råd peger på, at flere sandsynligvis har holdt ferie hjemme - men også politiets skærpede fokus på indbrud og et tæt samarbejde med borgerne om Nabohjælp gør en forskel, der understøtter trygheden. De store ferieuger (uge 27-32), som normalt er én af årets absolutte højsæsoner for indbrud, slår igen rekord og lander på det laveste antal anmeldte indbrud i mange år. Antallet af indbrud i sommerferien er således faldet med 8 pct. i forhold til samme periode sidste år. Sammenligner man med 2015, ser man et fald på hele 72 pct.

Læs mere om at undgå indbrud på TrygFondens hjemmeside

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)