Hvordan ser demens ud i børnehøjde?

19. august 2021
Det anslås, at der er omkring 6000 børn og unge i Danmark, der har en forælder med demens – film og undervisningsmateriale kan bidrage til at nedbryde tabuer og understøtte trygheden.

Derfor har Frederikshavn Kommune lavet denne fine animationsfilm, som viser, hvordan Tobias oplever det at have en far, som har Alzheimers sygdom. I Aalborg Kommune er der ligeledes lavet 3 film og undervisningsmateriale til 0-10 klasses elever, du kan også sagtens anvende filmene som privatperson.
Både film og undervisningsmateriale kan bruges til at blive klogere på, hvad demens er - og hvordan livet med demens ser ud, oplysning er nemlig med nedbryde tabuer og understøtte trygheden for børn og unge, der har mennesker med demens tæt inde på livet.

Se filmene for børn og unge på Demens Imens

Læs mere om demensindsatser i Aalborg Kommune 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)