Huskedag

31. august 2021
Traditionen tro afholdes der Huskedag i Aalborg anledning af den internationale Alzheimerdag – alle er velkomne.

Plakat til huskedag.jpg

Huskedagen den 25. september, afholdes i Folkekirkens Hus på Gammeltorv 4, 9000 Aalborg, kl. 10.00 – 15.00, der er fri entré og dagen byder på spændende tiltag på demensområdet med overskriften ”Demens – håb og drømme”.

Du kan være med til at understøtte trygheden ved at gøre Aalborg til en mere demensvenlig Kommune - tag din nabo og dine venner med til Huskedagen og bliv klogere på demensområdet, se vores stande, hvor Tryg Aalborg også er repræsenteret med "RUM´lighed" - samarbejde om demensvenlige boligområder, deltag i seminarrunden, hør oplæg og deltag i paneldebatten.

Læs mere om demensindsatser i Aalborg Kommune

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)