Baglandet Aalborg

31. august 2021
Alle har ind i mellem behov for at kunne vende ”hjem”, men hvad nu hvis der ikke er et ”hjem” og man måske aldrig har haft et? Det er her Baglandet kommer ind i billedet.

Billede Af Moede I Baglandet

Aalborg Boligsociale Forum – et forum for boligorganisations– og kommunalt ansatte, der arbejder med sammenhængskraft i boligområderne, har været på besøg i Baglandet Aalborg. Arrangementet var arrangeret i fællesskab med leder for Baglandet Aalborg og Center for Tværfaglig Forebyggelse, Aalborg Kommune, for at give et helt unikt indblik i Baglandets tilbud, og for at understøtte samarbejdet og fremtidigt samarbejde. Baglandet Aalborg er et mødested og rådgivningstilbud for dem, der er eller har været anbragt udenfor hjemmet – en tryg base til støtte og udvikling af bærende relationer. I Baglandet Aalborg er der foruden Baglandet for voksne, ”Bagland Ung” et tilbud for unge mellem 14 – 18 år, der er i familiepleje og ”Mælkebøtterne” for børn mellem 11 – 13 år. Kender du nuværende anbragte børn, unge eller tidligere anbragte voksne, der vil havde godt af at kende til tilbuddene i Baglandet Aalborg, så se mere på 
Baglandets hjemmeside

Baglandet findes også i København, Århus og Vejle.

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)