Trygt natteliv i Aalborg

01. juli 2021
Vi er på rette vej til at åbne for nattelivet igen. I politiet har vi ingen udfordrende begivenheder haft i forbindelse med genåbningen af nattelivet, og den tidlige lukketid har medført færre nødvendige indgreb fra politiets side.

Billede Af Politiskilt I Jomfru Ane GadeNattelivet er så småt ved at åbne igen efter en Coronatid, hvor fest og glæde måtte foretages indendørs og i mindre grupper. Jomfru Ane Gade åbnede op igen, og det medførte mange feststemte mennesker ude i gaden og inde på restaurationerne, dog indendørs i et begrænset antal besøgende på grund af restriktionerne.

Desværre blev Jomfru Ane Gade et hot spot-område, da smittetallet begyndte og stige i det sogn, som Jomfru Ane Gade er den del af. Det endte uheldigvis med, at nattelivet blev lukket ned i en 14 dages periode.

I politiet har vi ingen udfordrende begivenheder haft i forbindelse med genåbningen af nattelivet, og den tidlige lukketid har medført færre nødvendige indgreb fra politiets side.

Vi har oplevet glade og feststemte mennesker, og nu, hvor studenterne springer ud, vil vi traditionen tro opleve endnu flere. Og det glæder vi os til.

Tag hensyn, når du fester

Det gode sommervejr har naturlig nok trukket mange ud i parker for at hygge sig og høre musik – og i særdeleshed i Jomfru Ane Parken. Her indfinder mange sig tidligt på dagen, og bliver til efter mørkets frembrud. Og det er helt fint at udnytte dette dejlige område, men husk venligst at for høj musik er generende for de omkringboende.

Tag hensyn alle steder og lad Aalborg forblive den feststemte, glade og trygge by, som den er kendt for

Læs mere om indsatsen Et Trygt Natteliv

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)