Vores beboere skal føle sig trygge

16. april 2021
Sammen kan vi mere

Billede af Boligforeningen Alabus logo.jpg

 

Det er meget vigtigt for os, at vores beboere føler sig trygge i deres hjem og boligområde. Så når der indimellem er episoder, som udfordrer denne tryghedsfølelse, så bliver samarbejde med Politiet og de opsøgende medarbejder meget vigtigt.

Derfor mødes vi, Alabu Bolig, Øst i Centrum og SSP-medarbejdere, med jævne mellemrum, og vi kender derfor hinanden godt. Indimellem har vi også beboerrepræsentanter med. På den måde er det lettere at håndtere, når der sker noget uventet, som skal håndteres, fordi vi kender hinandens måder at arbejde på og har tillid til at alle de bedste kompetencer bringes i spil.

En søndag i februar, var det netop tilfældet. En gruppe beboere havde været vidne til hærværk i området i løbet natten, og vi fik en mail fra en beboerdemokrat. I løbet af kort tid fik vi samlet tropperne til et teamsmøde søndag eftermiddag. Politiet var allerede i fuld gang med opklaringsarbejdet, men manglede enkelte oplysninger. Vi fik lagt en plan som kunne meldes ud til beboerne via deres egen facebookside. Det synes vi er godt og smidigt samarbejde, der understøtter trygheden i området.

Læs mere om samarbejdet om Tryg Bydel 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)