Tryghedsvandring i Svenstrup

08. april 2021
Nordjyllands Politi har taget initiativ til tryghedsvandring i fællesskab med Svenstrup Samråd, borgere og Aalborg Kommune.

Billede Af Skygger Af Mennesker

Den 15. marts 2021 foretog Nordjyllands Politi i fællesskab med Svenstrup Samråd, borgere i Svenstrup og Aalborg Kommune v. Familie– og Beskæftigelsesforvaltningen - Center for Sociale Indsatser, Svenstrupgaard og By- og Landskabsforvaltningen en tryghedsvandring i Svenstrup. Det var Nordjyllands Politi, der havde taget initiativ til tryghedsvandringen begrundet i et stigende antal anmeldelser fra borgere i Svenstrup.

Oplever borgerne en stigende utryghed er det vigtigt at tage det alvorligt og gå i dialog om, hvorledes vi i fællesskab kan understøtte trygheden. Tryghedsvandringen kortlægger, hvilke oplevelser borgerne har, på den måde kan Aalborg Kommune og Nordjyllands Politi og lokale aktører få et fælles grundlag for, hvilke indsatser der bør bringes i spil for at skabe tryghed i området igen.

Der blev bl.a. drøftet indbrud, opsætning af hegn, beskæring af hæk, patruljering, kriminalitetsdata, belysning og ikke mindst samarbejde. Nordjyllands Politi anbefaler at man anmelder tyveri og benytter sig af ”Tip Politi” og ”Nabohjælp”. Vandringen resulterede i afklaring, aftaler og tiltag, der kan underbygge trygheden i Svenstrup.

Har dit Samråd lyst til at foretage en tryghedsvandring i fællesskab med Nordjyllands Politi, Nordjyllands Beredskab og Aalborg Kommune, kan du her læse mere om Tryghedsvandringer 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)