Nogle gange er et tilbud for godt til at være sandt

22. marts 2021
Du kan selv gøre meget for en sikker og tryg handel når du handler brugt

Billede af ung mand, der kigger på bærbar pc.jpg

I Danmark købes der hvert år hælervarer for milliarder. Det sker i stigende grad på nettet, hvor indbrudstyve kan sælge anonymt. Bo trygt!, der er et samarbejde mellem TrygFonden og Realdania i samarbejde med Videncentret Bolius og Det Kriminalpræventive Råd, har indgået et samarbejde med DBA og GulogGratis, som gør det sværere at afsætte stjålne varer. De næste to år vil DBA og GulogGratis løbende gøre det mere besværligt at afsætte stjålne varer på deres platforme. Samtidig opfordres danskerne til at være ekstra opmærksomme, når de handler brugt andre steder, fx på de sociale medier. Desværre er der andre steder på nettet, hvor det er mindre trygt at handle, og hvor man som køber selv skal gøre mere for at sikre sig. Men du kan selv gøre meget for en mere sikker og tryg handel, når du shopper brugt: Betal med MobilePay og kig efter NemID hos sælger, så ved du, hvem du handler med.

Læs mere om sikker handel on-line

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)