Husker din nabo at tjekke sin E-Boks?

25. marts 2021
Vi kan også spørge, om din far, søster, onkel, ven eller veninde med demens husker det?

Billede af en ældre og en yngre mand.jpg

Det kan være grænseoverskridende at spørge om, men i øjeblikket er det ekstra vigtigt. Mange med demens kan nemlig have svært ved at huske at få åbnet E-Boks og tjekket postkassen – og det er særligt en udfordring, når man står på listen til en COVID-19-vaccine. Derfor ha´ et ekstra øje på jeres nabo, ven eller familiemedlem med demens og spørg, om de har fået tjekket deres post, og har brug for hjælp til at bestille en tid til det første eller andet stik.
På den måde er du med til at understøtte sikkerheden og trygheden for alle.

Læs om demensindsatser i Aalborg

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)