StrokeLinjen er i luften

13. november 2020
StrokeLinjen skal understøtte trygheden for patienter og pårørende

 

Billede mand, der holder på dames skulder

I 2019 blev 11.900 personer ramt af et stroke (blødning eller blodprop i hjernen) i Danmark. Et stroke rammer uden varsel og kaster hele familien ud i en uvant og krævende situation. Et stroke vender hverdagen på hovedet for både den, der bliver ramt, og de pårørende. I en tid med COVID-19-restriktioner kan det være endnu vanskeligere at få svar på de spørgsmål, der melder sig efter en indlæggelse. Det kan betyde, at patienterne ikke får stillet alle de relevante spørgsmål eller ikke kan huske alle informationerne efterfølgende, og det skaber forvirring og utryghed. Med støtte fra TrygFonden lancerer Hjernesagen nu "StrokeLinjen", som skal understøtte trygheden for den strokeramte og pårørende via gratis rådgivning. StrokeLinjen, der gik i luften torsdag den 29. oktober på ”World Stroke Day”, er sygeplejersker, socialrådgivere, neuropsykologer og jurister parate til at svare på sundhedsfaglige spørgsmål fra patienter, pårørende, fagpersoner og andre, som har bekymringer eller opklarende spørgsmål vedrørende stroke.

Læs mere om StrokeLinjen på Hjernesagens hjemmeside

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)