Vi har sagt farvel til politiets App

21. oktober 2020
Alle kan trygt anvende politiets hjemmeside i stedet for politiets App

Billede af dør på politibil.jpg

Siden 2014 har I ved hjælp af app’en Politi kunnet finde den nærmeste politistation, tippe politiet om stort og småt og slå nummerplader og cykler op, for at se om de er efterlyst. Men nu er det ved at være slut.

Politiets hjemmeside, www.politi.dk, rummer i dag de samme funktioner som man før skulle hente app’en for at finde. Hjemmesiden er designet til at være mobilvenlig, og hvis I laver en genvej på mobiltelefonens skrivebord, så vil det fungere lige så godt som app’en.
Derfor er politiet begyndt på en udfasning af app’en, og vi anbefaler jer derfor at slette den fra jeres telefoner og i stedet bruge hjemmesiden.

På politi.dk kan man også betjene sig selv digitalt på en række andre områder. Man kan blandt andet anmelde tyveri, hærværk og andre forbrydelser elektronisk, søge om tilladelse til våben og arrangementer, aflevere billeder og videomateriale til politiet og hente en kopi af sin straffeattest.

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)