RUM´lighed i Kildeparken og Kanalkvarteret i Aalborg

14. september 2020
Øget RUM´lighed og viden om demenssygdomme bidrager til øget livskvalitet og tryghed

Der arbejdes hele tiden med at skabe øget forståelse og viden om demens, for at bidrage til et trygt Aalborg for de borgere, der lever med en demens tæt inde på livet. Dette gør vi bl.a. via samskabelse og inddragelse af pårørende, naboer, frivillige og nøglepersoner i lokalområdet, administrativt personale og driftspersonale i Himmerland Boligforening.

Billede af mennesker, der er til møde

Seneste corona-venlige arrangement blev afholdt i Sundheds- og Kvartershuset i Aalborg Øst, og omhandlede, hvordan vi kan imødekomme mennesker med demenslignende adfærd. En demenssygdom kan ramme os alle. Derfor er det vigtigt at bidrage med oplysning, der giver viden, der kan styrke det gode naboskab, og medvirke til øget livskvalitet og tryghed. Beboerne der deltog i arrangementet er alle bosat i Kildeparken eller Kanalkvarteret. Engagementet blandt tilhørerne, der blandt andet bidrog med personlige historier, vidnede om, at oplæggene gjorde indtryk.

Arrangementet udspringer af et tæt samarbejde mellem Himmerland Boligforening og Center for Samskabelse, Alzheimerforeningen, Aalborg Kommunes Ældre og Handicapforvaltning v. Ældre og Sundhed og Familie- og Beskæftigelsesforvaltning v. Center for Tværfaglig Forebyggelse.

RUM´lighed er en del af den prioriterede indsats Demensindsatser i Tryg Aalborg

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)