RUM´lighed i Dit Blad

13. august 2020
Alle der modtager alders- eller socialpension i Aalborg Kommune får Dit Blad fra Aalborg Kommune. Temaet i seneste nummer af Dit Blad er ”Sådan bor vi” er der omtale af den tryghedsskabende indsats for demensvenlige boligområder også kaldet ”RUM´lighed”.

I RUM´lighed arbejder vi med at skabe øget forståelse og viden om demens, for at bidrage til et trygt Aalborg for de borgere, der lever med en demenssygdom tæt inde på livet. Dette gør vi bl.a. via samskabelse og inddragelse af pårørende, naboer, frivillige og nøglepersoner i lokalområdet, administrativt personale og driftspersonale i Himmerland Boligforening.

Billede af forsiden på magasinet Dit Blad, juni 2020

Indsatsen er et samarbejde mellem Alzheimerforeningen, Himmerland Boligforening, og Aalborg Kommunes Ældre og Handicapforvaltning v. Ældre og Sundhed og Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen v. Center for Tværfaglig Forebyggelse. Indsatsen er ligeledes en prioriteret indsats i ”Tryg Aalborg – en mere tryg kommune”

Læs mere i Dit Blad, den 3. juni 2020, side 23

Læs op venlig HTML- version

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)