Du er inviteret til Folkemøde i Aalborg den 17. juni 2020

10. juni 2020
Vil du være med til at finde løsninger til dem, der har det sværest under coronakrisen?

Røde Kors samler i samarbejde med lokale aktører civilsamfundet, engagerede danskere, virksomheder og kommuner til at finde løsninger, der kan fungere som en social vaccine mod de negative sociale konsekvenser af coronakrisen. Sammen vil vi udvikle et idékatalog, der skal udgøre en bredspektret social vaccine mod ensomhed, mistrivsel og social isolation. Du kan melde dig til at deltage fysisk på et af møderne, og du kan tilmelde dig for at deltage digitalt hjemmefra gennem livestreaming.

Læs mere om Folkemødet på Røde Kors hjemmeside 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)