Ahhhh, det er sommer, solen skinner og naturen trækker

19. juni 2020
Sommeren er her og mange nyder at tilbringe mere tid i naturen og haven, det betyder desværre også flere ulykker i haven.

I mange tilfælde forløber aktiviteterne i haven uden problemer, men der kan også risikere at ske ulykker. Derfor er det trygt at vide, hvad du kan gøre, hvis der skulle ske en ulykke i forbindelse med nogle aktiviteter i haven. Det kan være en ulykke med stigen, hækkeklipperen, grillen eller trampolinen, eller hvis du er vidne til en allergisk reaktion ved et bistik.

Lille pige, der puster til blomster

Her får du ét af de mange gode råd til, hvordan du yder førstehjælp, hvis der sker en ulykke i haven

Første hjælp ved hedeslag

Sørg for, at få rigeligt med væske, da hedeslag typisk opstår ved en kombination af fysisk aktivitet, høj luftighed og manglende væskeindtagelse. Hermed skal du flytte dig til køligere omgivelser, eller få kolde klude under dine underben, underarme eller pande. Hvis du ikke får det bedre, så kontakt en læge eller skadestue.

Læs mere på Røde Kors hjemmeside

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)