Tryg Online

14. maj 2020
I den nye prioriterede indsats i Tryg Aalborg har fokus på, at borgerne skal være trygge når de begiver sig ud i online universet.

Med de mange digitale muligheder, der findes i dag er det vigtigt, at borgerne er rustet til at kunne undgå de faldgruber, der kan være online. Et af de første tiltag i indsatsen ”Tryg Online” er afholdt på Værestedet Perlen, der er et åbent fritidstilbud for voksne mobile lettere udviklingshæmmede, bosat i Aalborg Kommune. Heine Andersen, der er Socialpædagog hos Aalborg Kommunes Fagcenter for Livskraft, havde arrangeret aftenen og skrev således på LinkedIn:

”Lige afholdt temaaften for 65 borgere omkring økonomisk kriminalitet i et samarbejde med Knud Rasmussen fra Nordjyllands Politi, som holdt et inspirerende og lærerigt oplæg med meget brugbart materiale fra TrygFonden "Den Sikre Side", som handler om forebyggelse og hvordan man sikrer sig imod økonomisk kriminalitet, som desværre ofte begås imod ældre og handicappede. Alle som arbejder med denne målgruppe, vil jeg anbefale sådan et oplæg. Kæmpe tak til forebyggelseskonsulent Knud Rasmussen.”

Billede af mennesker til foredrag

Foto er venligst udlånt af Heine Søndergaard Andersen

Læs mere om Tryg Online 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)