Demensvenlig indretning af din bolig og hverdag

14. maj 2020
”Demensvenligt hjem – inspiration til indretning af din bolig og din hverdag” er en publikation til dig, som lever med en demenssygdom, til din familie og dine venner.

Billede af ældre dame, der holder en kattekilling

”Demensvenligt hjem– inspiration til indretning af din bolig og din hverdag” er en publikation til dig, som lever med en demenssygdom, til din familie og dine venner. Mennesker er forskellige og demenssygdom kommer til udtryk forskelligt og opleves forskelligt. Derfor er en standardløsning ikke mulig, når dit hjem skal indrettes. I dette inspirationskatalog præsenterer vi dig for nogle af de grundlæggende råd og særlig viden om indretning af boligen samt måder at strukturere hverdagen på. De nyttige tips og praktiske ideer til indretning af din bolig, og din hverdag skal være med til at støtte dig i fortsat at være tryg og sikker i dit hjem og i hverdagen. Publikation er udgivet af Aalborg Kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen, Videnscenter for Demens Aalborg.

Du kan læse mere og se publikationen her

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)