Et trygt natteliv i Aalborg

17. marts 2020
Der anvendes videokameraer i arbejdet med et trygt natteliv i Aalborg

I arbejdet med Et Trygt Natteliv arbejdes der for at sikre det gode og trygge natteliv i Aalborg med særligt fokus på Jomfru Ane Gade og de omkringliggende gader. Der er blandt mange tiltag opsat kameraer i og omkring Jomfru Ane Gade, både til gavn for politiets taktiske arbejde og efterforskningsarbejde samt for den generelle sikkerhed og tryghed. Netop videokameraer var et blandt mange tiltag Justitsminister Nick Hækkerup og formand for Folketingets Retsudvalg Preben Bang Henriksen fik lejlighed til at se, da de besøgte Nordjyllands Politi i marts 2020.
 Jm20paa20besoeg20paa20pg20i20aalborg 1

 FOTO af besøg hos Nordjyllands Politi

Læs mere om arbejdet med Et Trygt Natteliv 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)