Tryghedsvandring i Aalborg Centrum

23. januar 2020
Midtbyens Samråd inviterede Nordjyllands Politi og Aalborg Kommune på tryghedsvandring i Aalborg Midtby

Billede af gruppe af mennesker foran bygning.JPG

Midtbyens Samråd havde inviteret til tryghedsvandring en regnfuld og råkold dag, vejret til trods deltog rigtig mange i vandringen. Vi havde, i fællesskab, en dialog om det, der opleves i Midtbyen. Ruten foregik fra Mc Donalds, Boulevarden, Slotsparken via Nytorv, Vor Frues Plads, Danmarksgade, Frederiks Torv, desuden blev opmærksomhedspunkter for de to lokationer J.F Kennedys Plads og Kildeparken drøftet. Der blev bl.a. drøftet de gode kriminalitetsdata, samarbejdet om unge og udsatte borgere, belysning, fremtidigt trafikmønster, skiltning, belægning og videoovervågning. Vandringen resulterede i afklaring, aftaler og tiltag der kan underbygge trygheden i Aalborg Midtby.

Nordjyske Medier deltog i tryghedsvandringen i Aalborg Midtby og har skrevet en artikel om vandringen den 10.01.2020, side 8 og 9.

Har dit Samråd lyst til at foretage en tryghedsvandring i fællesskab med Nordjyllands Politi, Nordjyllands Beredskab og Aalborg Kommune, så læs mere om tryghedsvandringer på TrygAalborg.dk

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)