RUM´lighed i Sundparken i Aalborg

11. oktober 2019
RUM´lighed i Sundparken i Aalborg
Temaaften om demensvenlighed, hvordan kan naboer og frivillige være en uvurdelig hjælp.

En beboer, der ikke kan finde hjem eller tager ud for at handle om natten. Det er situationer, der kan opstå, hvis en beboer har fået en demenssygdom – og hvor bl.a. boligsociale medarbejdere, driftspersonale, naboer og frivillige kan være en uvurderlig hjælp. Denne aften var det beboerne i Sundparken, der var inviteret til en temaaften om demens. Flere af de fremmødte beboerne var endvidere aktive frivillige i afdelingen. Ud over viden om demens, handlede temadagen om, hvordan der kan skabes demensvenlige boligområder til glæde for alle beboere. Vi fik bl.a. gode fif til og drøftet, hvorledes vi kan fortsætte med at deltage sammen med naboen til de lokale aktiviteter, også selv om naboen har demens og ikke altid kan huske, hvilken dag de plejer at deltage i en aktivitet.

Billede af mennesker, der er til foredrag.jpg

I Aalborg Kommune har Alzheimerforeningen indgået samarbejde med Ældre- og Handicapforvaltningen og Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen og Himmerland Boligforening om RUM´lighed.

Her kan du læse mere om demensindsatser i Aalborg Kommune

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)