Demens-Imens

03. oktober 2019
Undervisningsmateriale for elever i folkeskolen – brug dem til at blive klogere på, hvad demens er - og hvordan livet med demens ser ud.

Demens fylder i livet - hos både den ramte og pårørende. Men det er ikke hele livet. Man kan være glad og sur. Man kan grine, huske og glemme. Man kan leve et liv fyldt med kærlighed, familie og venner, og have demens imens. På denne side finder du undervisningsmateriale fra 0. – 10. klasseselever. Brug dem til at blive klogere på, hvad demens er - og hvordan livet med demens ser ud, viden er nemlig med til at give tryghed for børn der har mennesker med demens tæt på livet.

Læs mere på hjemmesiden Demens Imens

Materialet er udarbejdet mellem Aalborg Kommune, Demens Imens og Sundhedsstyrelsen.

 

 

 

 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)