Ungdomskriminalitetsreformen og Æresrelaterede krænkelser og negativ social kontrol og ”Hjælp voldsofre”

26. september 2019
De boligsociale medarbejdere i Aalborg Kommune havde temamøde om Ungdomskriminalitetsreformen og Æresrelaterede krænkelser og negativ social kontrol og ”Hjælp voldsofre”.

 Billede af mennesker, der er til møde.jpg

Aalborg Boligsociale Forum havde oplæg om henholdsvis Ungdomskriminalitetsreformen, negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter fra Fiolla Audijaj og Nuuradiin Salah Hussein samt et oplæg fra ’Hjælp Voldsofre’. I oplægget fra Hjælp Voldsofre fortalte Amalie om hendes historie med drug-rape, og den hjælp hun modtog hos foreningen efterfølgende. Helge Bay-Smidt og Amalie Botschinsky arbejder begge i ”Hjælp voldsofre”, henholdsvis som formand og næstformand i bestyrelsen i Region Nordjylland.

”Hjælp voldsofre” er en landsdækkende frivillig forening, der hjælper mennesker, der har været udsat for personrelaterede forbrydelser fx voldtægt, med alt lige fra rådgivning til advokatbistand.

De boligsociale medarbejdere har, efter mødet, fået en viden og mulighed for at kunne videreformidle informationerne til beboerne således, at der skabes en bredere viden om de hjælpemuligheder, der findes – en viden, der skaber tryghed idet man ved, hvem der kan kontaktes.

Læs mere om "Hjælp voldsofre"

Læs mere om negativ social kontrol 

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)