TEMADAG

16. september 2019
Om grønlændere i Danmark, den 23. oktober 2019 i Aalborg

Aalborg Kommune inviterer i samarbejde med Det Grønlandske Hus, Foreningen Grønlandske Børn, Kofoed Skole og med støtte fra Socialstyrelsen til en spændende temadag om grønlændere i Danmark. Målgruppen for indbydelsen er offentligt ansatte, organisationer og foreninger.

billede af grønlandske børn, der leger.jpg

Dagen vil bestå af flere oplæg og workshops med fokus på det at flytte fra Grønland til Danmark, samt om det at være grønlandsk tilflytter i forhold til arbejdsmarkedet i Danmark, mødet med Danmark, og det at komme til Danmark som barn/ung og familie. Der bliver bl.a. også sat spot på grønlandske fortællinger, fællesskab, integration i bred forstand, og det gode og trygge liv i Grønland og Danmark.

Læs mere om tid og sted og hvordan du deltager og tilmelder dig

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)