Informationsarrangement om mulighederne for repatriering

12. september 2019
Aalborg Kommune inviterer til et gratis informationsarrangement om mulighederne for repatriering – det at vende tilbage til sit oprindelsesland.

Aalborg Kommune inviterer til et gratis informationsarrangement om mulighederne for repatriering – det at vende tilbage til sit oprindelsesland. I Danmark skal myndighederne vejlede om mulighederne for repatriering, og derfor holder Aalborg Kommune nu et gratis informationsarrangement. I Danmark er der mulighed for økonomisk tilskud, hvis man ønsker at rejse tilbage til sit oprindelsesland. Hjælpen kan gives til flygtninge og indvandrere, der har fået opholdstilladelse i Danmark, og som ikke stammer fra EU-lande. De senere år er der fx repatrieret borgere til Tyrkiet, Bosnien, Serbien, Columbia og Rusland. Nogle borgere vælger at rejse tilbage til deres oprindelsesland, når forholdene er til det i hjemlandet, fordi de aldrig er faldet til i Danmark – andre rejser, fordi de fx ønsker at tilbringe alderdommen i deres oprindelsesland. Den 19. september kan du komme og høre mere om mulighederne for repatriering, hvis du har overvejet at vende tilbage til dig oprindelsesland. Det foregår på Kastetvej 26 kl. 19-20. Som udgangspunkt er det Dansk Flygtningehjælp der yder individuel rådgivning om repatriering.

Invitation Til Borgermoede Om Mulighederne For Repatriering (1)

Du kan læse mere om repatriering på Dansk Flygtningehjælps hjemmeside

Læs mere om arbejdet med flygtninge

Del indhold

Sociale Bannere Indholdsside

Sociale Bannere Indholdsside2 (1)

Sociale Bannere Indholdsside3

Sociale Bannere Indholdsside3 (1)